Kleuradvisering

Bij het geven van een goed kleuradvies kijken wij naar uw persoonlijke voorkeuren en zetten wij onze 40 jaar ervaring in om u een handje te helpen met het uitzoeken van een juiste combinatie. Met onze extra grote kleurstalen kunt u thuis kijken hoe een kleur bij het interieur past. Kleuren zijn sfeerbepalend en het is soms moeilijk voor te stellen vanaf de kleurstaal hoe een kleur kan overkomen op bijvoorbeeld een grote wand. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons een proefstuk in de juiste kleur op te laten zetten. Hiermee kunt u goed beoordelen of dit de juiste kleur is die u zoekt.

Miranda Maakt het Mooi

Naast onze eigen expertise op gebied van kleuradvies werken wij samen met Miranda Leijstra van Miranda Maakt het Mooi.

Miranda heeft meerdere kleurwaaiers tot haar beschikking en houdt bij haar advies rekening met lichtinval, de grootte van de ruimte en hoe de kleur combineert met de meubels en vloer.

Ze heeft een scherp gevoel voor kleur en kan daarnaast ook breder adviseren. Bijvoorbeeld over de indeling van uw woonkamer of kantoor en de keuze voor meubels, accessoires en verlichting.

Miranda heeft haar eigen bedrijf in creatief schilderwerk en is bekend van het RTL 4 tv-programma Eigen Huis en Tuin wat ze in 2016 als klusvrouw heeft gepresenteerd.

Scroll naar boven