De vakschilder

Schildersbedrijf Paint it staat al meer dan 20 jaar voor kwaliteit en vertrouwen op de Utrechtse Heuvelrug.


De eis/ verwachting aan schilderwerk is simpel: de kwaliteit en een mooi eindresultaat zijn het belangrijkste. Daarom kiest u voor een erkend schildersbedrijf, met erkende schilders, die elk project met zorg aanvangen, meedenkt met de klant en afspraken nakomt. Schildersbedrijf Paint it staat voor deskundigheid, kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail. Elk onderdeel krijgt dezelfde zorgvuldige behandeling of het nu de voordeur is of de daklijst, wij hebben passie voor ons vak. Het bepalen van de juiste kleurstelling is iets persoonlijks, graag adviseren wij u om tot een mooi en gewenst eindresultaat te komen.

Al jaren krijgen wij het vertrouwen van een ruim klantenbestand, door de persoonlijke betrokkenheid, hart voor het werk en vooral de prettige samenwerking.

Schildersbedrijf Paint it verzorgt het binnen- en buitenschilderwerk aan uw woning, bedrijfspand, monument of Vereniging van eigenaren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in airless latex spuiten, ook kunt u bij ons terecht voor behang- en stucwerk en glaszetten.

Wij werken met de beste en duurzaamste materialen en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak, zo krijgt u de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Scroll naar boven